© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

facebook.png


instagram icoon.jpg

Indoorgolf

20191111_124833.jpg

Indoorgolf wint snel aan populariteit, zowel bij de particulier, de golfprofessional als de zakelijke dienstverlening. Zo ontstaan steeds meer indoor golf mogelijkheden, bijvoorbeeld voor indoor training, indoor spelen van de mooiste banen over de hele wereld, indoor competities spelen, indoor clubfitting, etc.

Dutch Golf Company levert een grote bijdrage aan het indoor golf klimaat in Nederland en Belgie. Wij begeleiden onze klanten van eerste idee tot realisatie en zelfs exploitatie, waarbij we zeer creatief omgaan met de wensen van de klant. Met onze ruime ervaring en kennis zijn wij een graag geziene sparringpartner, zowel bij relatief kleine projecten als bij realisatie van bijvoorbeeld volledige indoor golf centra.

Hieronder treft u een aantal van de recent door ons uitgevoerde projecten.
Klikt u op de afbeelding bij het project, dan krijgt u meer foto's van dat project te zien. Wij zien u graag terug in onze demoruimte of bij een van onze klanten!


Indoorzeeland2.jpg


ERGO indoorgolf Zeeland

Indoorgolf Zeeland blijft maar groeien. Zo hebben ze tegenwoordig 4 golfsimulators met Trugolf truflight 2 inclusief E6 connect software. Ook is er in het midden van de ruimte een mooie puttinggreen.

Voor meer info: www.indoorgolf-zeeland.nl


Sim Hole-in-One.jpg


Hole-in-one in Maldegem (Belgie)

Johan en Keith de Vlamynck hebben met Hole-in-one het eerste indoor golf centrum van Belgie gerealiseerd. Het is vader en zoon gelukt om een indoor centrum te ontwerpen waarin zowel gevorderde als startende golfers zich thuis zullen voelen. Naast de 4 afslaagplaatsen op de drivingrange, de ruim 1000m2 kunstgras put- en chippinggreens, de waterhindernissen en de bunkers, beschikt men ook over 2 hoogwaardige SportsCoach GPS simulators. een van de simulators is zelfs uitgerust met 2 extra High Speed Cameras voor het maken van videobeelden van de swing.

Voor meer info: www.hole-in-one.be


RIGA Lamp.jpg


RIGA indoor Golf in Nijverdal

Bij RIGA, de indoor golf academy van Oost Nederland, kunt u als golfer en aspirant golfer gebruik maken van o.a. 2 sportsCoach golfsimulators, 3 afslagplaatsen met een GolfAchiever II swinganalyser, de Tomi putanalyser en een prachtige kunstgras puttinggreen. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat vrijwel alle facetten van het golfspel indoor te beoefenen en te verbeteren zijn. U kunt individueel of in teamverband terecht, voor lessen, om te trainen, zakelijk netwerken, vrienden/familie uitje, bedrijfsfeestje of gewoon om een bal te slaan.

Voor meer informatie en reserveren: www.rigagolf.nl


GolfLinked 2017.jpg


Golflinked, de link tussen Golf en Business

Danny van Sommeren is de grondlegger en tevens golfprofessional van Linkedgolf. Met zijn geheel eigen visie en vooruitstrevend handelen legt hij op een hele prettige wijze de link tussen Golf en Business.

In november 2011 heeft hij daar zijn eigen indoor trainings locatie aan toegevoegd met o.a. een SportsCoach golfsimulator, een mooie indoor drivingrange, een aparte afslagkooi voor video analyse en een grote kunstgras puttinggreen.

Later is er nog een 2e SportsCoach golfsimulator, een Trackman en een SAM PuttLab aan toegevoegd. Ook is er inmiddels een goed gevulde golfshop aanwezig.

Voor meer informatie en reserveren: www.golflinked.nl


GitC Entree.jpg


Golfin' the City: een uniek concept

Golfin' the City
is de eerste onbemande golffaciliteit in de regio Haaglanden waar golfers, 7 dagen per week, gebruik kunnen maken van de professionele Sportscoach golfsimulator. De gebruiksvriendelijke simulator maakt gebruik van een 3D hogesnelheidscamera die uw slagen nauwkeurig registreert, waardoor zelfs golfprofessionals hun spel aanzienlijk kunnen verbeteren.
Golfin' the City is gevestigd op een unieke locatie in de stad. Het gebouw dateert uit 1892 en waren voorheen stallen voor de Koninklijke garde. Veel zorg is besteed aan de inrichting. Zo waant u zich op de golfbaan, omringt door de natuur. Tevens zijn er voorzieningen zoals een koffiecorner en toilet.

Voor meer informatie en reserveren: www.golfin-the-city.nl


M2G logo.png


Move2Golf: indoor golf in Haarlem

Sinds juli 2011 is de Waarderpolder in Haarlem een indoorgolfcentrum rijker.

Move2golf is hét onbemande indoor golf centrum in Haarlem waar 24 uur per dag 7 dagen per week gegolfd kan worden op een state-of-the-art 3D golfsimulator van SportsCoach. Op de website kan de simulator gereserveerd worden waarna met een persoonlijke toegangscode de deur van het pand geopend wordt aan de Mollerusweg 96 in Haarlem. Hier kunnen klanten in alle rust golfen, alsof het hun eigen privé golfbaan betreft. Move2golf is het eerste en enige indoor golf centrum in Nederland dat een dergelijk concept aanbiedt voor de regio Amsterdam en Haarlem.

Voor meer informatie en reserveren: www.move2golf.nl


(c) 2020 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden