© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

facebook.png


instagram icoon.jpg

SkyTrak

Unit-and-Screen-660x444.jpg

SkyTrak is uw persoonlijke launch monitor voor realistische en real-time golf training en golfsimulatie! De SkyTrak kan draadloos met uw iPad Air of PC worden verbonden, waarna zeer accurate launch data en balvlucht worden weergegeven zodra u de bal heeft gespeeld. U ziet de bal vliegen en krijgt directe feedback van elke slag. Op deze manier haalt u de golfbaan naar u thuis en kunt u op elk gewenst moment aan uw swing werken.
Klanten met een SkyTrak hebben stuk voor stuk hun spel verbeterd en daarmee nog meer plezier gehaald uit hun sport/hobby. SkyTrak biedt een revolutionaire doorbraak in launch monitor technologie door commerciŽle accuratesse en betrouwbaarheid te leveren tegen een prijs die ook voor consumenten aantrekkelijk is! Hiermee is het ook voor u mogelijk om de golfbaan in huis te halen!


Installatie Skytrak simulator

Simulator met Skytrak

  • De afgelopen jaren hebben we al meerdere simulators mogen maken met Skytrak. De Skytrak simulator is de goedkopere oplossing die wij aanbieden. Dit wil zeker niet zeggen dat hij slecht is. Wereldwijd spelen duizenden golfers met de Skytrak als thuis simulator.

20191218_131246.jpg

2.jpg

5.jpg

(c) 2020 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden