© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

facebook.png


instagram icoon.jpg

Trugolf

Trugolf Truflight 2

Sinds eind 2018 werken wij voornamelijk met de Trugolf Truflight 2. Dit systeem werkt met 3 highspeed camera's en zorgt daarmee voor hele nauwkeurige bal en club data. Met de eigen software, E6 connect is Trugolf de ideale set-up voor uw golfsimulator.


TruFlight2_Simulator-techmettekst.png

Voor de truflight 2 heeft Trugolf nauw samengewerkt met PGA professionals, indoorgolfbaan eigenaren en particulieren. Doordat alle techniek aan het plafond wordt bevestigd heeft u geen last van meetapparatuur op de grond of zijkant. Met de drie highspeed camera's die met 3200 frames per seconde de bal en club volgen, is de Truflight 2 de beste simulator launchmonitor op de markt. PGA spelers en coaches over de hele wereld gebruiken de truflight 2 om zo realistisch mogelijk te trainen en banen te spelen.


aviara_hole14.jpg

De Truflight 2 werkt met de E6 connect software. Deze software is ontwikkeld door Trugolf zelf en werkt daardoor super samen met de Truflight 2. E6 connect komt standaard met 27 golfbanen, meerdere drivingranges en leuke spellen.


TonyFinau Trugolf.png

In onze showroom in Goirle hebben wij de Trugolf Truflight 2 . Interesse in een golfsimulator? Mail of bel ons voor een afspraak. Wij ontvangen u graag voor een demo.


trugolf logo.jpg
E6connect.png

(c) 2020 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden