© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands Engels
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
Fax.: +31 (0)13 53 44 947
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

MySwing Professional

MySwing Logo met avatar.png

MySwing Pro is het betaalbare, state-of-the-art, 3D systeem voor full-body motion analyse. Golf professionals gebruiken MySwing Pro voor exacte screenings, verbeterde lessen en als een winst genererend tool. Het MySwing Pro Package wordt compleet geleverd met sensoren, software, , carrying/charging case en vele training video's.


MySwing Pro is eenvoudig in gebruik en geeft het onzichtbare weer! Plaats de sensoren op de juiste plek met behulp van de meegeleverde 'straps'.


MySwing met instr.png

Calibreer het systeem in 3 eenvoudige poses. Neem een of meerdere swings op in 3D Motion Capture. Analyseer de swing frame voor frame en vergelijk meerdere swings. maak gebruik van alle lijnen, hoeken en traces die beschikbaar zijn in MySwing om de biomechanica te analyseren. Ook Kinemetic sequences zijn beschikbaar! Als laatste worden alle gegevens (incl. Flightscope en Trackman data) opgeslagen in de MySwing Locker zodat de student thuis alles nog eens na kan kijken!


Wat zit er in de koffer?

MySwing Koffer.jpg

In de koffer, die tevens dient als oplaadstation voor de sensoren, zit alles wat je nodig hebt. Zo tref je een PC Tablet met voor ge´nstalleerde MySwing Professional software, een Quick Start Guide, 17 body sensors & 2 shaft sensors en alle benodigde straps. Tevens zijn vele traning video's beschikbaar en zijn alle upgrades het eerste jaar gratis!


MySwing Screen 1.jpg
MuSwing screen.png

(c) 2019 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden