© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

facebook.png


instagram icoon.jpg

BodiTrak - Pressure Mat

Boditrak Tour.jpg


De draadloze BodiTrak Pressure Mat toont het balans patroon van de golfer tijdens zijn swing. Doordat de mat flexibel is kan hij op elke gewenste locatie worden gebruikt, of het nu op de afslagmat, het gras of in de bunker is! De mat kan ook gewoon opgerold worden, waardoor hij makkelijk mee te nemen is.

Wat de BodiTrak echt uniek maakt is dat de mat draadloos gebruikt kan worden met de nieuwe 'Wireless Module'. Door de integratie met verschillende systemen (zie hieronder) is de BodiTrak Multi inzetbaar.


Eigen software

BodiTrak Screen.png


De BodiTrak kan gebruikt worden met de eigen software die gratis gedownload kan worden van de website van BodiTrak. Deze software maakt gebruik van de webcam van je laptop (of een losse camera) om videobeelden te combineren met de gegevens van de BodiTrak. Ook kan de BodiTrak worden gebruikt binnen de V1 Software.


Integratie met Flightscope

FSX3.png


BodiTrak is de eerste (en enige) Pressure Mat die volledig draadloos is geintegreerd met een radar unit, de Flightscope. In de VX App van Flightscope (en uiteraard ook in de PC software) worden alle gegevens van de BodiTrak gecombineerd met de gegevens van Flightscope inzichtelijk weergegeven.


Integratie met GASP

GASP lab studio scherm.jpg


Naast de integratie met Flightscope is ook een integratie met GASP beschikbaar. GASP is super om meerdere apparaten in 1 programma te zien. (Launchmonitor, pressure mat, video)


Wilt u meer informatie, een demo of graag de BodiTrak bestellen, neem dan gerust contact met ons op!


(c) 2020 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden