© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

facebook.png


instagram icoon.jpg

FocusBand

Wat is FocusBand?

FocusBand.jpg

De FocusBand is een draagbaar 'Brain Training' device met drie sensoren die op het voorhoofd zijn geplaatst om je hersen activiteit te meten. De Bioprene headset & de geweven sensoren zijn bestand tegen zweet. De gemeten data wordt op je mobiele device getoond voor een makkelijke hersen training om te komen tot een rustigere 'State of Mind'.

De FocusBand communceert met je mobiele device middels een Bluetooth verbinding.


Hoe werkt het?

FocusBand zitten.png

Tijdens het dragen van de FocusBand laat je de audio en visuele feedback van de avatar inwerken op je hersenen. Je begint met rustig zitten en je laat het proces op je inwerken terwijl de hersenen hun werk doen. In korte tijd zul je merken dat je makkelijk kunt switchen naar je gewenste 'State of mind' door gebruik van de audio en visuele feedback. Dit heet de Neurofeedback, de training van de hersenen! 


Wat doet het?

FocusBand iPhone.png

De FocusBand maakt het mogelijk om zelf je emotionele niveau te reguleren. Met simpele ademhalingsoefeningen of door je goed te concentreren zie je de vooruitgang op de avatar. Nu ben je in staat om te zien en te verifiŰren dat je in een rustiger 'State of mind' komt.


Waarom FocusBand gebruiken?

FocusBand Jason Day.jpg

Emotionele stress kan je golfspel aardig ru´neren tenzij je preventieve acties onderneemt! FocusBand helpt je om kalm te blijven en de 'inner voice' in je hoofd (die zoveel problemen kan veroorzaken) uit te zetten. Hierdoor kun je gebruik maken van je innerlijke kracht en je minder laten be´nvloeden door de krachten van buiten.

Niet voor niets gebruiken topspelers als Jason Day, Padraig Harrington en Bryson Dechambeau inmiddels ook de FocusBand!


Is FocusBand alleen los te gebruiken?

FB integration 2.png

FocusBand heeft een eigen App die je kunt gebruiken om je hersenen te trainen. Je kunt deze App tijdens je oefensessies op de drivingrange of zelfs bij het spelen in de baan erg goed gebruiken.

Daarnaast is FocusBand ook volledig ge´ntgereerd in de Flightscope App! Hiermee kun je exact zien hoe je hersenen reageren voor, tijdens en na je swing en wat de effecten zijn op je swingresultaten.


(c) 2020 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden