© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

facebook.png


instagram icoon.jpg

Swinguru Pro 3.0

Swinguru Pro 3.0 is het ultieme 3D video analyse systeem. Met één camera kan de swing vanuit alle hoeken bekeken worden. Swinguru Pro is dan ook een must voor elke golfprofessional en is ook uitstekend te gebruiken door fanatieke golfers om zelf thuis de swing te trainen!


2d-3d analyse.jpg

2D & 3D Analyse
D
oor het gebruik van Swinguru Pro kunt u uw studenten real-time voorzien van een uitgebreide swing analyse. De combinatie van de 2D & 3D visualisaties gecombineerd met de Swinguru 3D data maken het mogelijk om de key posities van de swing te zien en te meten op elk moment. Met de traditionele video analyse is dit niet mogelijk.


sync multiple views.jpg

Synchronized Multiple Views
In real-time of vanuit een opgenomen swing geeft Swinguru verschillende gesynchroniseerde beelden in 2D en 3D. Tevens worden enkele belangrijke hoeken automatisch 'gelezen' en getoond in een apart data window. Ook is het mogelijk om een externe launch monitor te integreren. De Foreseight GC2 is reeds geïntegreerd, de Flightscope zal snel volgen! Beschikbare 3D views: face on, down the line, bird's eye (top) en balance.


balance tracking.jpg

Balance Tracking
De Swinguru Balance Tracking visualiseert de krachten die leiden naar een efficiënte swing. Het geeft direct een accurate meting van de breedte van de stand en calculeert exact de Center of Gravity tijdens de swing. In het plaatje wordt de CoG tijdens de swing in een lijn getekend en ook de verdeling over de voeten wordt real-time weergegeven. uiteraard allemaal gesynchroniseerd met de 2D en 3D views.


automated technology.jpg

Geautomatiseerde technologie
Draadloos, geen markers en hands-free. Enkele belangrijke kenmerken van Swinguru. Alle swing gegevens, zowel beelden als data, worden automatisch opgeslagen in aparte bestanden en worden na elke swing ook automatisch afgespeeld. Vooraf ingestelde markers detecteren zelf de juiste plaats en de handmatige tekentools zorgen ervoor dat de focus ligt op de student en niet op de computer.


share lesson.jpg

Deel uw lessen
Swinguru Pro maakt het u makkelijk om video lessen op te nemen en te delen (inclusief voice overs!) met uw studenten via de online Swinguru Academy. Op deze manier breidt u uw coaching uit tot buiten de grenzen van uw trainings faciliteit!


key position learning.jpg

Key Position Learning
Neem de ideale swing posities van uw student op en laat uw student daarna voelen waar hij zich in de juiste posities bevind door de volledige swing. Dit inclusief visuele en audio feedback. Dit unieke easy-to-use systeem van Swinguru maakt gebruik van hoe het lichaam en de geest samenwerken. Hiermee ontstaat het beste leer effect!
* feature wordt binnenkort toegevoegd


Prijzen Swinguru

  • Microsoft Kinect Camera: € 200,- excl. BTW
  • 1-year license Swinguru Pro: € 899,- excl. BTW
  • 2-year license Swinguru Pro: € 1.499,- excl. BTW
  • Lifetime license Swinguru Pro: € 3.995,- excl. BTW

Voor Swinguru Pro 3.0 is een krachtige I7 PC/laptop nodig met Windows 8.1 een een krachtige grafische kaart!

Voor meer informatie of een demo, neem gerust contact met ons op (zie contact gegevens links).


(c) 2020 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden