© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

facebook.png


instagram icoon.jpg

The Putting Stick

TPS.jpg

The Putting Stick is een gepatenteerd trainings hulpmiddel dat golfers op elk niveau helpt om hun putting stroke drastisch te verbeteren!

The Putting Stick is 46 inch lang, 1 inch breed en heeft een ingebouwde waterpas om een rechte putting lijn op de green te garanderen. De ' Eye alignment mirror' is speciaal voor The Putting Stick ontworpen en biedt de mogelijkheid om te controleren of de ooglijn perfect is bij het putten.

De sleutel tot succes is het krijgen van feedback tijdens het trainen. En het geven van feedback is precies wat The Putting Stick doet. Een afwijking van 1 graden op het blad van de putter zorgt ervoor dat de bal voortijdig van The Putting Stick af rolt!

Niet voor niets gebruikt ook Rob Mouwen, putting caoch van Joost Luiten, The Putting Stick bij zijn trainingen. The Putting Stick is ideaal te combineren met de PaceYourPutt putting mat.


The Putting Stick Video

Prijs van The Putting Stick: van € 99,95 nu voor 75,- incl. BTW, excl. verzending

Laat een bericht achter via het formulier aan de linkerkant met uw contactgegevens en uw bestelling en wij nemen z.s.m. contact met u op. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@dutchgolfcompany.com.


(c) 2020 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden