© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands Engels
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
Fax.: +31 (0)13 53 44 947
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

FlightScope

X2-002.jpg

FlightScope is een 3D bal- en club tracking systeem dat werkt op basis van Doppler Radar. EDH, maker van de FlightScope, is van oorsprong een Zuid Afrikaans met hun hoofdkwartier nu in Orlando - Florida, het hart van de golf industrie. Met de introductie van de nieuwe X-series heeft FlightScope een enorme voorsprong genomen op alle concurrerende producten in de markt. De X2 is 's-werelds meest accurate en portable†golf launch monitor.

De FlightScope X2 is volledig draadloos te gebruiken door een sterke accu die goed is voor 10 uur gebruik en het ingebouwde WIFI station, waardoor elke PC, I-Pad, I-phone en andere draadloze devices gekoppeld kunnen worden. Met de FlightScope kunt u letterlijk binnen†een halve†minuut aan het werk zijn!

Voor een demonstratie in onze demo ruimte in Goirle of bij u op locatie kunt u een bericht achter laten†op het contactformulier links op uw scherm of bel voor een afspraak 013-5340905.


Flightscope werking.jpg

Flightscope X2 Elite: Teaching & Fitting Tool

Het top model van Flightscope: Met liefst 25 parameters van zowel de club als de bal het perfecte Teaching & Fitting Tool voor een hele gunstige prijs! Niet voor niets kiezen vele PGA Professionals voor de Flightscope X2 Elite, net als PGA Holland zelf.†

Prijs flightscope X2: € 10.995,- excl. BTW


FS-X2.jpg

FS-X2---data.jpg

Flightscope Xi+: Fitting Tool

Het†fitting model van Flightscope: Met alle belangrijke parameters voor clubfitting het perfecte Tool voor golfshop en clubfitter tegen een zeer betaalbare prijs!

Prijs Flightscope Xi+: € 5.000,- excl. BTW


FS-Xi+.jpg

FS-Xi+---data.jpg

FlightScope op het KLM Dutch Open

Tijdens het KLM Dutch Open 2012 was FlightScope nadrukkelijk aanwezig op de drivingrange. Enkele spelers hadden hun eigen FlightScope meegenomen en Dutch Golf Company had i.s.m. MIA Sports Technology ook nog eens 3 FlightScopes beschikbaar voor alle professionals die er gebruik van wilde maken. Dat de FlightScope enthousiast werd ontvangen door de professionals bewijzen onderstaande foto's!


FS Dutch Open.jpg
FS Colsaerts.jpg
FS Mateo Manasero.jpg

FS Ricardo Gonzalez.jpg
FS Larrazabal.jpg
FS Gary Orr.jpg

(c) 2019 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden