© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

facebook.png


instagram icoon.jpg

SportsCoach - Realiteit en Virtual Graphics

Realiteit

GPS High Definition Graphics geeft een nieuwe kijk of het woord "Realiteit". Nooit eerder zijn golfbanen zo goed nagebouwd, waardoor het moeilijk is om de echte golfbaan te onderscheiden van de gesimuleerde golfbaan. De 3.5D Rendering is van zo'n hoge kwaliteit, dat objecten als gebouwen, bomen, planten, fauna en gras volledig realistische weergaven zijn van het origineel.


Realism Abu Dhabi.jpg

Virtual Graphics

GolfersLounge5.jpg


De GPS Software engine heeft het grootste aantal kenmerken ooit gecreeerd in een golf simulatie programma. Het programma heeft de meest eenvoudige navigatie, met vele gebruikersvriendelijke mogelijkheden middels de touch-screen technologie. Het is erg eenvoudig voor golfers om gegevens zoals naam en handicap in te voeren en op te slaan. Hetzelfde geldt voor het selecteren van de te spelen banen, holes en wedstrijdvorm. Tijdens het spelen van de baan verschijnen automatische helicopter flyby's voor de start van elke hole. De pin-positie wordt voor elke slag aangegeven, zodat de golfer weet waar het volgende schot gespeeld moet worden. De aanbevolen clubkeuze helpt bij het sneller nemen van beslissingen.


PSRSwing.jpg

Bij het bereiken van de green geeft een pijl de richting aan van de te spelen lijn. Na elke hole wordt de scorekaart kort getoond om de score van elke speler te laten zien. Mogelijkheden die gebruikt kunnen worden tijdens het spelen zijn o.a. reverse replay, forward replay, overhead replay en helicopter flyby's die erg populair zijn bij televisie uitzendingen. Unieke grafische mogelijkheden zijn o.a. weercondities als bewolking en regen waarbij je de druppels echt op de grond ziet vallen. Reflecties in het water worden real-time weergegeven, goed te zien als je met de bal mee vliegt over meertjes en sloten. De wind laat niet alleen de bladeren in de bomen bewegen, ook de struiken en het lange gras reageren op de wind. Een combinatie van al deze elementen maakt het mogelijk om een eigen simulatie omgeving in te richten. Zo kan de balvlucht worden weergegeven door met de bal door de lucht te vliegen of, meer traditioneel, middels een statische balvlucht met balltrace. De snelheid van de green, de hardheid van de green, de manier van putten, de taal, te gebruiken tijd, etc. zijn allemaal in te stellen naar eigen inzicht.


(c) 2020 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden