© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

facebook.png


instagram icoon.jpg

SportsCoach - Techniek


De GPS simulator software wordt erkend als de meest geavanceerde in de golfindustrie. SportsCoach heeft met de technische ontwikkelingen de hardware naar hetzelfde nivo gebracht. Met de recent vrijgegeven 3D High Speed Camera techniek wordt een nieuwe standaard bepaald in golfsimulatie.


3d-detection.jpg


de 3D Ball Flight Detection Simulator doet een zeer accurate meting van de golfbal in zijn vlucht naar het scherm.

High Speed Camera's zijn gepositioneerd voor de bal, aan de rechterkant en aan de bovenkant, waardoor een True Ball Flight Model ontstaat. De meting van de golfbal is zeer accuraat met een maximale afwijking van van 1/100ste mile per hour (speed) en 1/10e graad (launch angle). Er worden metingen gedaan van de balsnelheid, horizontale en verticale vertrekhoek, slagrichting, backspin en sidespin. De carry-afstand, rol, afstand en vluchttijd worden daarna berekend.

Putten is ook zeer accuraat middels de camera detectie, waarbij de slagrichting en balsnelheid worden gemeten voor alle puts, met een maximale afwijking van 1/100ste mile per hour en 1/10 graad vertrekhoek.

De nieuwe camera techniek is erg stabiel. In de slagzone zijn geen gevoelige sensoren aanwezig, waardoor elke bal wordt gemeten en er geen storingen plaats vinden.


(c) 2020 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden