© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands Engels
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
Fax.: +31 (0)13 53 44 947
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

Golfsimulator

SPORTSCOACHLOGO.jpg


Als onafhankelijk leverancier van moderne golfoplossingen, heeft Dutch Golf Company een sterke positie veroverd in de Europese markt van golfsimulatie. Voor onze klanten zijn wij altijd op zoek naar de beste oplossing voor de beste prijs. Er wordt dan ook continu veel aandacht besteed aan de ontwikkelingen in de golfsimulatie markt. Met al onze kennis van de verschillende golfsimulatoren op de markt (ieder met hun eigen voor- en nadelen) hebben wij recentelijk gekozen voor de SportsCoach GPS Golfsimulator.


2009 FRONT IMAGE.jpg


SportsCoach Systems wordt erkend als een 's-werelds leidende producenten van golfsimulators en is het enige bedrijf dat zowel de hardware als de software zelf ontwikkelt. Met de nieuwe 3D High Speed Camera techniek loopt SportsCoach voorop in de markt en wordt een golfsimulator aangeboden met een ongeevenaarde realiteit in simulatie, gebruikersvriendelijkheid en betaalbaarheid.

SportsCoach en Dutch Golf Company evalueren continu met klanten over hoe de software en de state of the art techniek het beste te blijven ontwikkelen. De GPS Simulation Engine heeft jaren van ontwikkeling in zich en loopt minimaal 2 jaar voor op de dichtsbijzijnde concurrent wereldwijd. Het is gekozen tot 's-werelds meest krachtige Sports Engine en zal steeds weer worden verbeterd door het eigen programmeurs team om er zeker van te zijn dat het de meest geavanceerde golf simulatie software blijft.

Verder beschikt de GPS simulator over de meest uitvoerige bibliotheek van golfbanen. De beschikbare golfbanen en de laatste versies van de software worden steeds via een online update aangeboden.


GA-1.jpg
Simulator-2.jpg
GA-2.jpg

Meer informatie over de SportsCoach GPS Golfsimulator:


Languages.jpg

(c) 2019 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden