© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

facebook.png


instagram icoon.jpg

Golf netten

**** Tijdelijke situatie i.v.m. Corona virus ****

NetReturn Home.jpg


In verband met het Corona virus zijn de netten fabrieken volledig gesloten. Helaas kunnen wij dan ook tijdelijk niet aan netten op maat komen.

Voor thuis hebben wij wel een heel mooi en duurzaam alternatief, de NetReturn Homeseries. Dit net is binnen 5 minuten op te bouwen en ook weer af te breken. Daarnaast komt het net incl. frame in een mooie tas, waardoor je het net makkelijk op kunt bergen of mee kunt nemen naar een andere locatie!

Lees meer >>


*************************************************************************************************************


P3010102.jpg

Dutch Golf Company levert hoge kwaliteit golf netten op elk gewenst formaat; van een enkele afslagkooi tot een volledige indoor drivingrange.

Ook de constructie om de netten op te hangen worden op maat geleverd. Indien mogelijk maken wij gebruik van de constructie van het pand, anders leveren wij hoogwaardige aluminium frames of zeer stabiele en goed uitziende truss systemen. Vaste opstelling of mobiele oplossing, voor ons is niets te gek!


Afslagkooien (aluminium of truss)

Een mooie afslagplaats bij u thuis om te trainen of een of meer volledig afgewerkte afslagkooien voor professioneel gebruik, Dutch Golf Company helpt u verder. Naast de losse netten op maat leveren wij twee soorten kooiconstructies waar de netten in opgehangen kunnen worden:
- Aluminium frame
- Hoogwaardige truss constructie

Alle netten en kooiconstructies worden in overleg met u op maat geleverd en indien gewenst geinstalleerd. Onderstaand enkele voorbeelden.


P1010068.jpg
Kooi 1.jpg
Kooi 4.jpg

Drivingranges (indoor)

Naast losse afslagkooien leveren wij ook volledige (indoor) drivingranges voor permanent of tijdelijk gebruik. De netten worden op maat voor u gemaakt en in overleg met u kiezen we voor de beste oplossing voor de installatie van de netten.
Uiteraard leveren wij ook kunstgras voor op uw drivingrange en de benodigde afslagmatten. Onderstaand enkele voorbeelden.


IMG_1860.jpg
DSC00713.jpg
IMG_4568.jpg

(c) 2020 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden